Wilt u graag onder begeleiding aan uw gezondheid werken? Dan is Fysiofitness iets voor u!

Heeft u een blessure, een chronische aandoening of specifieke klacht en wilt u werken aan uw herstel? Bent u minder belastbaar tijdens het uitvoeren van uw dagelijkse taken en wilt u uw conditie op peil houden? Wilt u na bijvoorbeeld een ziekteperiode, operatie of bevalling opnieuw beginnen met sporten? Bent u in de eindfase van uw fysiotherapeutische behandeling? Of heeft u deze al afgerond en wilt u onder begeleiding blijven trainen?

Bespreek dan nu de mogelijkheden met een van onze therapeuten!

Groepsgewijs trainen

Fysiofitness is groepsgewijs trainen waarbij met behulp van professionele apparatuur specifiek en gedoseerd geoefend en getraind wordt om lichamelijke klachen en/of blessures van het bewegingsapparaat te voorkomen of te verminderen. De training wordt begeleid door een ervaren fysiotherapeut. Het accent ligt hierbij meer op preventie en fitheid, dan op prestatie.

Voor wie is fysiofitness geschikt?

Fysiofitness is bedoeld voor een ieder die zijn algehele fitheid op peil wil houden of verhogen en daartoe al dan niet met lichamelijke beperkingen verantwoord wil sporten, of verder wil revalideren na een blessure. De trainingen die wij voor u verzorgen zijn erop gericht uw belastbaarheidsniveau te verhogen door onder meer training van kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Onze trainingen vinden plaats in kleine groepen en hebben een individueel karakter. Er wordt hierbij onder meer gebruik gemaakt van fijn instelbare trainings-apparatuur en materialen die het mogelijk maken houdingen en bewegingen specifiek te oefenen en te trainen.

Individuele intake

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een individuele intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd om een indruk te krijgen van uw fitheid en algehele belastbaarheid. De resultaten hiervan worden met u besproken en u krijgt een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies

Vervolgens wordt een individueel trainingsprogramma voor u samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Regelmatig zal dit met u worden geëvalueerd. Zo nodig zullen de oefeningen hierop worden aangepast en bijgesteld. Hierdoor is een verantwoorde manier van sporten gewaarborgd en blijft bewegen voor u een uitdaging. De trainingen vinden plaats in onze ruime trainingszaal. Vraag een van onze therapeuten naar de mogelijkheden voor u!

Bel me terugContact gegevens

0252-525000
De Kwekerij 1
2182 AG Hillegom

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
09:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:30 - 16:00

Beoordeling

Fysio Hillegom scoort gemiddeld 4.8 sterren uit 8 beoordelingen