Om een gezonde rug gezond te houden en een rug met klachten gezond te krijgen, ontwikkelde Flexchair© movement een vernieuwend concept: Persoonlijke Actieve Rugbescherming.

PAR werkt in drie stappen:

   Het spoort eventuele rugproblemen op
   PAR dringt rugproblemen actief en gericht terug
   PAR helpt nieuwe klachten voorkomen

de PAR-test

De persoonlijke Actieve Rugbescherming begint met de PAR-test. Deze test wordt afgenomen bij een van de, bij Flexchair© movement aangesloten, rugspecialisten. Zij maken gebruik van een speciale uitvoering van de Flexchair©. Dit is een flexibel zitelement dat is uigerust met ingenieuze wetenschappelijk onderbouwde meetapparatuur. Hiermee wordt de conditie van uw rug getest. Eventuele problemen worden gelokaliseerd, zodat een persoonlijke gerichte aanpak tegen de rugklachten, of het voorkomen ervan, mogelijk wordt.

Actieve Rugbescherming

De rugbescherming bestaat voor het grootste deel uit training van de rug met behulp van de Flexchair©. Verschillende oefeningen met de Flexchair© zorgen voor het optimaliseren van de belangrijkste spieren in de rug. Op basis van de PAR-test wordt beoordeeld welke training met de Flexchair© voor uw persoonlijke situatie het beste zal werken.

Bel me terugContact gegevens

0252-525000
De Kwekerij 1
2182 AG Hillegom

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
09:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:30 - 16:00

Beoordeling

Fysio Hillegom scoort gemiddeld 4.8 sterren uit 8 beoordelingen