Ons team bestaat uit 4 gekwalificeerde fysiotherapeuten en een administratief medewerkster. Onze fysiotherapeuten werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen van de gezondheidszorg. Alle therapeuten en zijn BIG-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister ingescheven.

Marjo van Eerden

Marjo van Eerden   Linkedin

Algemeen fysiotherapeut
Afgestudeerd in 1981 aan de Hogeschool van Leiden

"Vanaf de start op 01-10-1995 werk ik bij Fysio Hillegom. Wat ik vooral leuk vind is om samen met u uit te zoeken waardoor de klachten veroorzaakt worden en wat u daar zelf voor invloed op kunt uitoefenen.

Ik wil samen met mijn collega's enthousiasme en professionaliteit nóg meer aan elkaar koppelen. Nieuwe ontwikkelingen in de fysiotherapie volgen en toepassen. Ik ben (bijna) klaar met de Praktijkopleiding voor Fasciatherapie van het Erasmus MC in Rotterdam (meer informatie: www.fasciaweb.nl). Hier leerde ik op een andere manier naar klachten te kijken. Ik kan met fasciatherapie veel betekenen voor mensen met chronische pijnklachten. Om me verder te bekwamen op het gebied van fasciatherapie, doe ik diverse nascholingen volgens de “Anatomy trainsmethode” (www.anatomytrains.com).

Mijn belangstelling ligt verder op het gebied van voetklachten. Voeten worden te weinig op een natuurlijke manier gebruikt (o.a. door verkeerd schoeisel), waardoor voetklachten kunnen ontstaan. Sterke en flexibele voeten zijn het fundament voor onze houding en bewegingen. Voetklachten behandel ik met fasciatherapie, tapen en voetentraining. Deze training bestaat uit het versterken van de voetspieren, mobiliseren en het aanleren van een natuurlijk looppatroon. In mijn vrije tijd tennis ik met veel plezier, speel ik dwarsfluit en bezoek ik regelmatig een museum en theater."

Marcel van Splunter

Marcel van Splunter   Linkedin

Algemeen fysiotherapeut
Afgestudeerd in 1997 aan de Hogeschool van Amsterdam

"In ben in september 1997 gestart bij Fysio Hillegom. Ik werk er op maandag en donderdag. Op dinsdag en vrijdag werk ik in Nieuw Unicum te Zandvoort. Dat is een woon- en voorzieningencentrum voor mensen met een Centraal Neurologische Aandoening. Daarin ben ik gespecialiseerd, met name in Multiple Sclerose en de ziekte van Parkinson.

Binnen Fysio Hillegom heb ik affiniteit met diabetes, stabiliteitstraining voor de (lage)rug waaronder flexchairtraining, pols-handklachten en shockwavetherapie. Ook begeleid ik graag revalidatietrajecten na operaties zoals het plaatsen van een nieuwe knie, schouder en heup. Ik wil mijzelf verder bekwamen in de veel voorkomende chronische (lage)rugklachten en de polshand problematiek.

Ik woon samen met Annelies en onze 2 zoons in Ursem. Ik probeer zoveel mogelijk tijd door te brengen met de jongens en betrokken te zijn bij hun hobby's (fietscrossen en voetbal). Zelf heb ik 4 jaar geleden de tennissport verlaten waar ik als trainer/speler actief ben geweest. Momenteel zit ik veel op de mountainbike waar ik in de wintermaanden actief ben op de Nederlandse stranden tijdens de strandraces. Daarnaast leg ik vele kilometers af in het onverharde terrein van Bergen/Schoorl."

Marco van Luijk

Marco van Luijk

Algemeen fysiotherapeut
Afgestudeerd in 1991 aan de Haarlemse acedemie voor Fysiotherapie

"Vanaf 01-10-1995 maak ik deel uit van het team van Fysio Hillegom. Mijn interesse ligt bij sportrevalidatie, orthopedische postoperatieve revalidatie het behandelen van knieklachten, en sinds kort de relatief nieuwe Dry Needling methode. Daarnaast geef ik sinds 2002 fysiotherapeutische begeleiding aan topsporters bij de Judo Bond Nederland tijdens trainingen, stages en toernooien zoals EK’s, WK’s en Olympische Spelen. Hiervoor ben ik ook een aantal jaar aktief geweest binnen de Nederlandse Honk- en Softballbond als fysiotherapeut.

Naast mijn werk breng ik graag zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin in Italië en geniet van al het mooie wat dat land te bieden heeft, doe aan catamaranzeilen en rij klassieke auto rallyes"

Nanda Veenman

Nanda Veenman

Algemeen fysiotherapeut
Afgestudeerd in 1990 aan de Hogeschool van Leiden

"Vanaf 01-04-2002 ben ik werkzaam bij Fysio Hillegom. Mensen met houdingsgerelateerde klachten hebben mijn voorkeur. Met de "Balanstherapie" kijk ik naar de totale houding van de patiënt en laat ik hem of haar door middel van oefeningen zelfstandig zijn of haar houding corrigeren. Daarnaast behandel ik patiënten met algemene bekkenbodemklachten. Ook begeleid ik de revalidatie van (ex) kankerpatiënten. Ik werk momenteel aan een op maat actief oefenprogramma voor oncologiepatiënten. Zowel in de oefenzaal als buiten op bijvoorbeeld de atletiekbaan of in het duin."

Jenny van Ruiten

Jenny van Ruiten

Administratief medewerkster

"Ik ben vanaf september 2007 werkzaam bij Fysio Hillegom. Bij Fysio Hillegom verzorg ik alle voorkomende administratieve zaken met als voornaamste taak de declaraties naar verzekeraars en patiënten. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden. Daarnaast verzorg ik een deel van de boekhouding van het bedrijf van mijn man.

Bel me terugContact gegevens

0252-525000
De Kwekerij 1
2182 AG Hillegom

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
09:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:30 - 16:00

Beoordeling

Fysio Hillegom scoort gemiddeld 4.8 sterren uit 8 beoordelingen