Fysio Hillegom scoort gemiddeld 4.8 sterren (op een schaal van 5) uit 8 beoordelingen

Beoordeel Fysio Hillegom zelf >>

Beoordeling van


Datum: , Aantal sterren: 5
Prettig in omgang, nemen de tijd, mooie nieuwe lokatie, goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid en bovenal v.w.b. Behandelingen van alle markten thuis. Persoonlijk ervaring met fysiotherapie, oefentherapie en dry-needling.

Beoordeling van


Datum: , Aantal sterren: 5
Perfect alles onder 1 dak om klachten multidisciplinair aan te pakken als dit nodig mocht zijn. Ervaren aardige professionele therapeuten. Ik ben zeer tevreden. Snel een afspraak en geen wachttijden.

Beoordeling van


Datum: , Aantal sterren: 4
Zeer persoonlijk nemen echt de tijd voor je en zijn erg deskundig.

Beoordeling van


Datum: , Aantal sterren: 5
De ervaring die ik heb dat ik zeer tevreden bent met de behandelingen in de deskundigheid van de van de mensen . Ook de vriendelijkheid en kennis staat op een hoog niveau Zeker ook de wachttijden zijn prima het is zeer aan te bevelen om daar een afspraak te maken.

Beoordeling van


Datum: , Aantal sterren: 5
Een hele prettige praktijk met aardige mensen. Marjo van Eerden is mijn fysio en vind haar een hele fijne goede therapeute, Stevige handen :-)

Beoordeling van


Datum: , Aantal sterren: 5
Ik ben bij deze praktijk de laatste twee en halfjaar bezig om d.m.v. sporten mijn conditie op peil te houden om de lichamelijke klachten welke ik kreeg wegens de zwaarte van mijn werk de baas te zijn. Ik heb mij zelf sinds ik hier actief bezig ben niet zo goed gevoeld, de aandacht en de tijd die bij deze praktijk aan de pati??nten wordt gegeven is perfect men stelt altijd het belang van de patiënt voorop. Een voorbeeld ik loop een achillespeesontsteking op door het werk en stond op het punt om toch maar naar de orthopeed te gaan en dit te laten opereren. Bij de praktijk deden ze het voorstel om na de Schockwave therapie de Fasciatherapie te proberen no cure no pay en wat blijkt veertien dagen later liep ik weer te springen en te sporten als een jonge God zonder dikke pees. Fysio Hillegom TOP.

Beoordeling van


Datum: , Aantal sterren: 4
Ik had steeds opspelende rugklachten. Ook tijdens het paardrijden had ik er last van. Ik kwam bij een manege een Flexchair tegen en probeerde deze uit. De manier waarop je zit en dan met kleine bewegingen je rug soepel kunt maken en houden, zag ik helemaal zitten. Ik zag via google dat ze bij Fysio Hillegom zo'n stoel hebben staan. Mijn stijve rug verscheen snel door wekelijks een half uur op de stoel te zitten. Eerst kleine bewegingen van voor naar achter en van links naar rechts, daarna ook rondjes. Inmiddels is mijn onderrug en bekkengebied zoveel soepeler en zijn de rugklachten weg. Ik houd mijn rug nu soepel en pijnvrij door eens per maand gebruik te maken van de Flexchair - Ideaal!

Beoordeling van


Datum: , Aantal sterren: 5
Vanwege knie-operaties revalideer ik bij Fysio Hillegom. Ik ben erg blij met de persoonlijke aandacht. Mijn eigen fysiotherapeut is altijd aanwezig om me tijdens de medische training te begeleiden. Hij volgt mijn vooruitgang en past het trainingsscheme er continu op aan. Ik kan waarschijnlijk niet meer voetballen, maar ik hoop dat ik in de toekomst kan gaan tennissen. Daar ga ik voor!
Bel me terugContact gegevens

0252-525000
De Kwekerij 1
2182 AG Hillegom

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
09:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:30 - 16:00

Beoordeling

Fysio Hillegom scoort gemiddeld 4.8 sterren uit 8 beoordelingen